
Ingrediënten
- 2 pakjes MAYA seitan fritti
- 4 wraps
- ¼ komkommer
- 1 tomaat
- 1 middelgrote rode ui
- ½ ijsbergsla
- Potje Tapenade van paprika
- ½ kl olie
- 200 ml neutrale olie
- 100ml sojaroom
- 1 kl mosterd
- 1 kl umeboshi pasta ( of sap van 1 citroen + 1/3 kl zout)
Wrap met MAYA seitan fritti
Maya producten: Fritti
Een smakelijke rol boordevol frisse groenten en krokant gebakken Seitan Fritti.
Ingrediënten
- 2 pakjes MAYA seitan fritti
- 4 wraps
- ¼ komkommer
- 1 tomaat
- 1 middelgrote rode ui
- ½ ijsbergsla
- Potje Tapenade van paprika
- ½ kl olie
- 200 ml neutrale olie
- 100ml sojaroom
- 1 kl mosterd
- 1 kl umeboshi pasta ( of sap van 1 citroen + 1/3 kl zout)
Bereiding
- Snij de ijsbergsla in reepjes. Snij de tomaat en de komkommer in fijne plakjes. Snij de rode ui in dunne maantjes.
- Maak de sojanaise. Doe hiervoor 200 ml olie , de sojaroom, de mosterd en umeboshipasta in een mengbeker en mix tot een homogene massa.
- Bak de fritti krokant in een beetje olie.
- Maak de wrap lichtjes warm. Besmeer de wrap met de paprika tapenade. Leg er een laagje sla op. Leg daarop de krokant gebakken seitan fritti. Daar bovenop komen enkele schijfjes tomaat, een paar schijfjes komkommer, wat rode ui. Werk af met de sojanaise.
- Rol de wrap dicht en geniet!
Tip
pimp de sojanaise naar smaak met kruiden, look, ...